Всі категорії
Додати товар

Ляльковий театр лялька-рукавичка "червона шапочка"

100 грн
Опис

Розповідати і показувати дітям казки в молодшому і дошкільному віці – це дуже правильне заняття. Дивно дивитися на те, як під час показу малюк буде захоплений ляльковою виставою з широко розкритими очима. За допомогою лялькового театру можна допомогти дітям розібратися з поняттями «добро» і «зло», «добре» і «погано», допомогти їм подолати страхи, надихати дітей на добрі вчинки.

Гра «Ляльковий театр Лялька-рукавичка ЧЕРВОНА ШАПОЧКА, ТМ ЧудиСам  дозволить Вашій дитині показувати чудові вистави. Ляльки відповідають всім вимогам безпеки, не містять шкідливих для здоров'я речовин. Рукавички промальовані вручну, із застосуванням повної деталізації: обличчя, волосся, одягу. Всередину голови вшитий тканинний напальчник.

З ляльками-рукавичками можна легко влаштувати цілий домашній ляльковий театр, розіграти безліч відомих дитячих казок, або придумати свою. Театральна іграшка (лялька-рукавичка) – одна з найбільш живих і веселих. З її допомогою у дитини розвивається уява, мова стає образніше, виразніше.

Розміри голови і ручок у ляльок спеціально розроблені і точно продумані, для того щоб вона підійшла як на руку як дорослого, так і на ручку дитини.

Матеріал голови: пластизоль (м'яка гума)Матеріал тулуба (руковичка): тканина Висота ляльки: 30 див.
Виробник: ТМ «Чуді Сам» Україна
Всі ляльки-руковички ТМ «Чуді Сам» виконані відповідно до вимог ДСТУ EN і мають сертифікати якості.

Змусити ляльку правдоподібно рухатися й поводитися відповідно до сюжету казки цікаво і забавно. Така гра вимагає точності рухів, гнучкості пальців, концентрації уваги, залишаючи при цьому простір для самостійного фантазування.

Іграшка зможе допомогти мамі, якщо раптом малюк почав вередувати, або не хоче їсти або спати, злякався чогось чи образився
Для малюка лялька - жива і справжня. І часто саме лялька зможе легко і доступно пояснити дитині те, що мамі не вдавалося

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
melica
Теремок
Супер-продавець
Київ
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари