Всі категорії
Додати товар

Ту глазастик єдиноріг

150 грн
Опис

ціна: 150 грн
Класний єдинорог фірми Ту
У відмінному стані, без дефектів, ідеально на подарунок
Райдужні очки, копитця, вушка ріг - райдужні, блискучі. Така тканина не осипеться
Бірочка зрізана
Ріст 15 см, з урахуванням рога 18 см
М'які іграшки TY не потребують представлення, адже вони давно завоювали любов мільйонів дітей та дорослих!
Чарівних пухнастих м'яких глазастиків Beanie Boo's неможливо сплутати з іншими іграшками. Вони привертають увагу відразу, це кохання з першого погляду.
Продукція TY – це висока якість, екологічно чисті та гіпоалергенні матеріали, сертифікована та відповідна всім міжнародним стандартам.
Іграшки від TY відрізняє неповторний зовнішній вигляд та дивовижна м'якість. З ними не тільки захоплююче та цікаво грати, але й так приємно тиснути.
Іграшки виготовлені із спеціальної тканини TY Silk, яка приємна на дотик, а спеціальні гранули, що використовуються при її набиванні, сприяють розвитку дрібної моторики рук. Наповнювач іграшки TY - polyester fiber-волокно нового покоління, абсолютно гіпоалергенний. Завдяки своїй довговолокнистій структурі, волокно чудово повертає свій об'єм після багаторазового прання та сушіння.
Ці різнокольорові, забавні звірятка увірвалися у світ іграшок і одразу підкорили мільйони сердець своїми великими добрими очима.

Швидка відправка по всій Україні. Фірмові якісні речі, іграшки. Дивіться також інші мої оголошення, підписуйтесь, щоб не пропустити новинки. Запевняю Вас, що будете задоволені якістю, зробите один раз покупку і станете постійним клієнтом

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sonya...
sonyamihaylovna
Супер-продавець
Кривий Ріг
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?