Всі категорії
Додати товар

Набір м'які іграшки копиця "буба та друзі" 3 персонажі 0020929

1201 грн
Опис

Набір м'яких іграшок Копиця "Буба і друзі" 3 персонажі 0020929 - це чудовий набір, що містить у собі три чарівні іграшки героїв із популярного мультфільму про Бубу. У цьому наборі ви знайдете:

1. Буба - заввишки 39 см, цей м'який плюшевий персонаж із яскравими кольорами та милим виразом обличчя стане чудовим другом для вашої дитини. Він виконаний з великою увагою до деталей, щоб максимально передати оригінальний образ героя.

2. Мишка Лула - висотою 30 см, ця м'яка іграшка являє собою милу мишку з великими очима і м'якими вушками. Лула буде радувати вашого малюка своєю ніжністю і доброзичливим виглядом.

3. Папуга Гуга - заввишки 32 см, цей яскравий і барвистий папуга стане яскравим акцентом у колекції іграшок вашої дитини. З м'яким пір'ям і красивим хвостом, Гуга додасть атмосферу веселощів і грайливості.

Цей набір м'яких іграшок не тільки прекрасно виконаний і якісно зшитий, а й відмінно передає образи улюблених персонажів мультфільму, що зробить гру ще більш захоплюючою і веселою для вашої дитини.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари