Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Іграшки для лялькового театру.

75 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Стать: Унісекс
Тип іграшки: Ляльки

Кілька примірників у наявності

ЛЯЛЬКА – РУКАВИЧКА-КРАЩА ЯКІСТЬ ЗА КРАЩУ ЦІНУ

Ціна однієї іграшки звірі 75грн. Баба,внучка по 90грн. Дед,Хлопчик по 85грн

Можна замовляти набори чи брати по одній штуці.

Колосок,кіт, лисиця та півень, лисиця та журавель, ворона та сир. Ціна набору 525грн

Колобок + лисичка-сестричка та братик вовк. Ціна набору 550 грн.

Лисиця та Журавель, Ворона та сир. Ціна за обидві казки. 225грн

Коза та семеро козенят, Вовк та три порося. Ціна за обидві казки. 900грн

Колосок, кіт лисиця та півень. Ціна за обидві казки. 375грн

Колобок, Ріпка Пан Коцький.Лисичка сестричка та братик вовк. Маша и ведмидь .Кабан пид дубом. Ціна за шесть казок. 915 грн

Набір з 7 казок. Пан Коцький .Кабан пид дубом. Курочка Ряба, Теремок, Колобок, Рукавичка, Лисичка сестричка та братик вовк. Ціна набору 1000грн.

Набір з 21 казок. Колобок,Теремок,Колосок,Ріпка,Рукавичка,Курочка Ряба, Кіт, лисиця та півень, Лисиця та журавель, Ворона та сир, Зайчикова хатинка, Коза-Дереза, Маша та Ведмідь, Сестричка лисичка та братик вовк, Пан Коцький,Як заєць та їжак навперейми бігли, Солом'яний бичок, Зимів'я звірів, Сіра шийка, Кривенька качечка.Кабан под дубом.Лисичка з качалкою. Ціна набору 1740грн.

Набір на 23 казки. Колобок,Теремок,Колосок,Ріпка,Рукавичка,Курочка Ряба, Кіт, лисиця та півень, Лисиця та журавель, Ворона та сир, Зайчикова хатинка, Коза-Дереза, Маша та Ведмідь, Сестричка лисичка та братик вовк, Пан Коцький .Як зайчик та їжачок навперейми бігли, Солом'яний бичок, Зимів'я звірів, Сіра шийка, Кривенька качечка, Вовк і 3 поросят, Три ведмеді Лисичка з качалкою .Кабан під дубом . Ціна набору 2040грн.

Набір з 28 казок. .Сестричка Оленка і братик Иванко .Про Оленку и Василька .Рак –неборак і коза-дереза. Рак і його вірна жінка. Про білочку та зайчика –веселих пустунів. Колобок ,Теремок ,Колосок, Ріпка ,Рукавичка ,Курочка Ряба , Кіт, лисиця та півень , Лисиця та журавель, Ворона та сир, Зайчикова хатинка , Коза-Дереза, Маша та Ведмідь, Сестричка лисичка та братик вовк, Пан Коцький Як зайчик та їжачок навперейми бігли, Солом'яний бичок, Зимів'я звірів, Сіра шийка, Кривенька качечка, Вовк і 3 поросят, Три ведмеді Лисичка з качалкою .Кабан під дубом . Ціна набору 2375грн

ЗАМОВИТИ ЗА ТЕЛЕФОНОМ ********** АБО ВАЙБЕРОМ ********** Олена

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
elena510307
elena510307
Була

Схожі товари