Всі категорії
Додати товар

Херсонський бойовий єнот (каркасна авторська іграшка)

15 грн
Опис

Авторська каркасна іграшка херсонський бойовий єнот. Це не тільки оригінальний подарунок а ще й чудовий оберіг для вас і вашої родини, бо є символом незламності та сили духу українського народу. Надихнуло на створення моє рідне місто Херсон та його непроста історія.

Зростом єнотик 35 см, стоїть та сидить самостійно. Ручки, ніжки та хвіст - на каркасі, тому вигинаються в будь-яке положення (навіть вміє показувати напрямок руському кораблю, на одному із фото це видно). Колір може бути темніший чи світліший в залежності від побажань.

Матеріали: акрилова пряжа в суміші з кід мохером, холофайбер та мідна проволока в обмотці як каркас. Також очі та носик на безпечному кріпленні. Матеріали гіпоалергенні, безпечні для дітей. Рекомендований вік - від 3х років.

До комплекту також:
- броннік (виготовлений з справжньої піксельки на резиновій основі) - 95 грн.,
- кепка з піксельки - 40 грн.
- авоська - 20 грн.,
- арбуз - 25 грн.,
- та арбузна скибка - 15 грн.
Все це можна також придбати окремо (або виготовлю брелок по бажанню). Ціна вказана за єнота. Все виготовляється вручну. Під замовлення - до 3х діб.
також можливе виготовлення іменного одягу (з вишитими або розписом "ім'я" чи "назва"), колір і тип під ваші побажання. Ціна - в залежності від матеріалів та складності, від 50 грн.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
diloreane
diloreane
Була

Схожі товари