Всі категорії
Додати товар

Мініатюрна іграшка котик у блакитному шарфику, 7х4,5 см, серія "іграшка на долоню"

350 грн
Опис

Маленька іграшка - кишеньковий Котик у блакитному шарфику, іграшка на долоню. Фігурка котика, що сидить з сірої натуральної вовни з ніжним рожевим носиком і блискучими очками-намистинками, виготовлений методом сухого валяння. Ваша дитина може придумати котику ім'я, поселити його на своєму столі або тумбочці. Котик поміщається на дитячу долоньку та в кишеню дитячого одягу. Таку міні-іграшку зручно брати із собою у поїздки. Маленькі іграшки вчать дітей бути акуратними в грі, дбайливо ставитися до малюка і не зіпсувати ніжну іграшку, бути уважним, щоб не втратити маленького дружка.

Талісман, оберіг Кіт символізує мудрість і розум, здатність ясновидіння, кмітливість, уважність, уособлює незалежність, глибинне, інтуїтивне "Я". У різних народів кіт це символ удачі. У надприродні здібності котів вірили ще у Стародавньому Єгипті, де цих тварин обожнювали. У Китаї вірять, що кіт здатний виганяти злих духів. Такий талісман підійде як чоловікові, так і жінці, які народилися на рік Кота або просто захоплюються котами, мають дома улюбленців-котиків.

Фігурка ручної роботи Hand mаde в єдиному екземплярі, повторів виробів у майстра немає. Дуже тонка та акуратна ручна робота.

Розмір фігурки 7х4,5 см,
Упаковка - прозора коробка
Матеріал іграшки - шерсть
Серія "Іграшка на долоню"
Майстер: Helen Spring
З серії авторських мініатюрних м'яких іграшок є ще варіанти - див. мої оголошення, а також міні-іграшки побільше - різнокольорові кошенята з фетру, з більших іграшок - забавна іграшка-підставка для мобільного телефону у вигляді іграшки-брелка Кролика, а також рожева собачка-патріот, м'який рожевий і білий Кролик-обіймашка.

Пересилаю Новою поштою

Додаткові характеристики:
Стать: Для хлопчиків
Вид: Кішка

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для хлопчиків

Схожі товари