Всі категорії
Додати товар

Сток toyzey м'яка іграшка єдиноріг

792 грн
Опис

Toyzey Дитячі іграшки 0 3 6 9 12 місяців, подарунки у вигляді єдинорога для
дівчаток 0-12 місяців М'які іграшки-єдинороги для дівчаток 0-12 місяців
Іграшки на животик для новонароджених Подарунки 0-6 місяців Іграшки Монтессорі
для дітей 0-12 місяців

Колір рожевий
Матеріал Бавовна
Бренд Тойзі
Віковий діапазон (опис) 0+
Розміри виробу Д х Ш х В 16 х 9 х 18 сантиметрів

- 【Плюшева іграшка-єдиноріг 4 в 1】 У цій іграшці ми поєднуємо задоволення від іграшок-брязкалець, музичних іграшок, іграшок для прорізування зубів і плюшевих іграшок-єдинорогів. Нехай ваша дитина 0-6 місяців випробує безліч розваг тільки на плюшевій іграшці єдинорога. Дитячі іграшки Монтессорі стимулюють тактильні, зорові та слухові навички вашої дитини.
- 【Безпечний і м'який дизайн лінійки】Плюшеві дитячі іграшки "Єдиноріг" для дітей від 0 до 6 місяців виготовлені з екологічно чистих нетоксичних матеріалів. М'яке плюшеве тіло ідеально підходить для обіймів, а іграшку-єдинорога можна покласти в ліжечко, колиску або коляску. Дизайн лінійки на спині може свідчити про зростання дитини в часі.
- 【Корисні музичні іграшки】 Мила музична плюшева іграшка-єдиноріг може видавати 4 різних звуки: 1 музична скринька (з однією піснею) в голові; 1x BB пищить; 2x звуковий папір, що мнеться, ззаду; 1 іграшка-прорізувач; 1x деренчить у хвості. Малюк може з радістю досліджувати різні звуки, що виходять від нього.
- 【Сенсорні іграшки】Діти від 0 до 6 місяців перебувають на стадії розвитку колірного зору, а яскраві кольори та насичені графічні візерунки сприяють їхньому зоровому розвитку.
- 【Ідеальні подарунки для дітей у вигляді єдинорога】Наша музична дитяча іграшка-єдиноріг стане незамінним помічником для малюків, що дозволяють їм грати в заспокійливі ігри вдома або в дорозі. У нього м'яке плюшеве тіло, веселе обличчя і веселі пісні, які допоможуть заспокоїти і розважити ваших дітей. Ідеальні подарунки на день народження, подарунки для новонароджених, великодні подарунки, Різдво і День захисту дітей.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Вік:
Для всіх
Вікова група:
Без обмежень
Продавець
megabayt
Megabyte
Львів
62% виконаних замовлень
Була

Схожі товари