Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Медуза салатово-рожева, в'язана м'яка іграшка

620 грн
Опис

Колись давно існувало чарівне підводне місто, повне яскравих істот. Серед них були барвисті Медузи, які були найщасливішими і найвеселішими істотами в усьому океані. Вони танцювали і плавали у товщі води, поширюючи довкола яскраве світло своїх строкатих тіл. Всі інші істоти в океані любили спостерігати за ними, коли ті граціозно ковзали по воді.
Одного разу маленька рибка, якій було сумно, підпливла до барвистих медуз і запитала їх, як їм вдається бути завжди такими щасливими. Одна медуза посміхнулася і розповіла рибці, що вся справа в тому, щоб дарувати радість і світло іншим. "Щоразу, як ми бачимо, що хтось почувається пригніченим, ми обов'язково підпливаємо і ділимося з ним своїм світлом. Ми щасливі, коли бачимо, що інші щасливі", - пояснила вона.
Маленька рибка взяла цю пораду до серця і теж почала ділитися радістю і світлом. Незабаром весь океан наповнився щастям і сміхом. Навіть найтемніші куточки океану були освітлені сяючими яскравими медузами і маленькими рибками, які вчилися у них.

Іграшкова медуза в'язана гачком у декількох варіаціях кольорових поєднань. Соковиті барви навіюють спогади про літо та море, фантазії про океанські глибини. Використана бавовняно-акрилова пряжа, гіпоалергенний наповнювач (синтепух), пластикові оченята. Діаметр шапочки медузи 13 см, довжина від тімені до кінців щупалець у бузково-жовтої іграшки – 45 см, у салатово-рожевої – 37 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари