Всі категорії
Додати товар

Собачка, авторська іграшка ручної роботи

1700 грн
Опис

Персонаж мультфільму "Як кішечка і песик мили підлогу" (1977). Так, на думку художників студії "Київнаукфільм", мав би виглядати песик із дитячої казки чеського письменника, художника Йозефа Чапека.
Кожен має право на своє бачення. Перед вами ще одне авторське прочитання образу - у вигляді зв'язаної спицями іграшки. Образа поступливого песика (кішечка сказала "Миємо підлогу" - береться і робить). Песика, жорстка шерстка якого стала в пригоді під час прибирання - ідеально замінила щітку для миття підлоги.
В іграшкового сусіда охайної кішечки, як і належить, шерстка неслухняна. Шерстинки, скільки не пригладжуй, стирчать на всі боки. Але саме вони м'які на дотик, тому в момент обіймашок із песиком обіймає хвиля ніжності.
Хочеться тискати песика знову і знов. А ще - чмокнути в блискучий шкіряний носик. Ось він уже й мокрий - точно як у милого живого цуценятко.

Розмір іграшки
Зріст 26 см.
Довжина (від кінчика носа до хвоста) - 30 см.

Тип іграшки
Ігрова модель.
Собачка нестримно грайлива. Максимум інтерактивності досягається завдяки голові, що обертається, вухам, які кумедно злітають на бігу. На бігу? Так, так, бігу. Лапи песика обтяжені і мають "ефект бігу": вони спочатку відстають від корпусу, що стартував, а потім, продовжуючи рух за інерцією, лапи вириваються вперед.
Вагому частку оптимізму в загальну життєрадісність вносить вертлявий хвіст. В очах песика будь-хто прочитає "Давай пограємо!". І відмовити їм немає жодної можливості.

Колекційна іграшка. Песик органічно увіллється в компанію інших відомих персонажів, що "засвітилися" на телебаченні або в кіно. Гідний зразок, що існує в єдиному екземплярі.

Техніка виготовлення: в'язання спицями вкругову. Без швів! Тіло, лапи і хвіст складають єдине ціле.

Матеріал "шкурки": фантазійна пряжа "травичка" + напівшерсть.

М'яка набивка: гіпоалергенний синтетичний наповнювач холофайбер.

Очі: пластик.
Носик: натуральна шкіра.
Лапи: обтяжені гранулятом.
Трансформації: шарнір дає змогу голові іграшки обертатися на 360 градусів.

Авторські права
Песик - авторська іграшка. Задум і ноу-хау виготовлення належать Наталії Гладких (Муріко). Автор забороняє копіювання та розповсюдження виробу в комерційних цілях.
Додаткові характеристики:
Стать: Для дівчаток
Стать: Для хлопчиків
Вид: Собачка

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для дівчаток Для хлопчиків

Схожі товари