Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Мініатюрні чоловічки ручної роботи

500 грн
Опис

Продаються та робляться на замовлення маленькі чоловічки. Прості та складні. У наявності зараз прості фігурки лицарів на конях і мушкетера Д'Артан'яна. З складних — фігурка Мисливця, яка зображує персонажа свого сценарію. Всі іграшки мають дротяний каркас — ним можна надати будь-яку позу, у всіх виймається зброя, вставляється в руки, лицарі знімаються з коней. Для масштабу поруч із фігурками стандартний сірниковий коробок.
Фігурка «Охотнік», швидше навіть мініатюрна скульптура виготовлена з натуральних матеріалів, тобто джинси з котону, куртка, сумка, кобура, чоботи та чапси — корінні гетри, з м'якої лайкової шкіри, волосся з натурального хутра. Зброя зі сталі, всі пряжки, що діють, можна зняти/очепити, відкрити, дістати дуло з кобури, ножі з піхви, вставити в руку.
Також за подобою цієї фігурки я можу зробити на замовлення будь-якого відомого героя, наприклад, Термінатора, Тора, Хижника, Ріддика або іншого персонажа коміксів, кіно чи гри. Ціна підкреслюється індивідуально та залежить від замовлення.
Товар під замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
urriking
urriking
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари