Всі категорії
Додати товар

Паддінгтон оригінальна колекційна іграшка 25 см

1550 грн
Опис

Оригінальний ведмедик Паддінгтон від бренду Rainbow Design. Новий, колекційний або подарунковий екземпляр.
Чобітки та капелюшок зйомні (підшиті виробником)
Висота 24,5 см

Ведмедик Паддінгтон — один із найулюбленіших персонажів, якого обожнюють усі покоління від малюка до прадідуся. Цей чарівний веселий ведмідь такий же добрий і сповнений пригод, як ваша дитина чи маленьке ведмедик!

НОСТАЛІГІЧНИЙ СКАРБ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО ВІКУ. Наша плюшева м’яка іграшка «Класичний Паддінгтон із чобітками» стане ідеальним м’яким найкращим другом для маленьких ігор у пригодах або прекрасним подарунком для будь-якого колекціонера Ведмедика Паддінгтона.
БУДЬ ЛАСКА, ДОГЛЯДАЙТЕ ЗА ЦИМ ВЕДМЕДКОМ – у його знаменитому синьому дафлкоті зі справжніми пальто, потертому червоному капелюсі та справжніх блискучих червоних черевиках Веллінгтон, ця плюшева м’яка іграшка Ведмедик Паддінгтон також має золоту вишивку «P.B» на пальто та замшеву куртку «Будь ласка, подивіться». після цього ведмедя. Ярлик подяки на його шиї.

ВЕДМЕДИК НА ВСЕ ЖИТТЯ. Маленькі діти часто прив’язуються до особливих плюшевих ведмедиків або м’яких іграшок, і оточення вашого малюка милими плюшевими ведмедиками, такими як Паддінгтон, яких можна обіймати та проводити час, допомагає вашій дитині чи дитині почуватися в безпеці.

КОЛЕКЦІЙНИЙ КЛАСИЧНИЙ ПОДАРУНОК - плюшеві ведмедики та м'які іграшки стануть прекрасними подарунками, а класичний ведмедик Паддінгтон стане продуманим і люблячим подарунком як для дітей, так і для дорослих будь-якого віку, але він особливо ідеальний для маленьких дітей, які будуть рости з цією забавою - люблячий, авантюрний персонаж книги оповідань.
Дивіться менше

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари