Всі категорії
Додати товар

Дитячі пазли гра “логічна абетка” арт.dt 66asp-u toys/алфавіт

79 грн
Опис

Пропоную Вашій увазі дитячу гру у вигляді пазлів на дві сторони “Логічна абетка” з номером арт.DT 66Asp-U від виробника на українській мові.

Гра нова повністю, відкрита плівка поліетиленова для фотоз’ємки. Самі пазли в кульочку запаковані з фабрики.

Розвиваючі пазли «Логічна абетка» («Логічна абетка», укр.) – це спеціальні пазли, які призначені для того, щоб у цікавій та ігровій формі допомогти дитині вивчити українську мову, а також назви тварин та інших предметів.
Дані двосторонні пазли. Кожна буква складається з двох частин, на яких намальовані або тварини, що називаються на цю букву, або якісь предмети або фрукти.
«Логічна абетка» – об'ємна і барвиста, тому зацікавить собою навіть самих вибагливих малюків. Абетка буде розвивати у Вашого малюка мова, зорову пам'ять, і логіку, і, відповідно, допоможе швидко вивчити алфавіт!
Набір виконаний з пінокартону з глянсовими картинками. Він позитивно впливає на розвиток не тільки логічного мислення і пам'яті, але і дрібної моторики.

Українською: Розвиваючі 2-х сторонні пазли, 66 деталей, методика прискореного вивчення алфавіту українською мовою .

Рекомендовано на вік: від 3 років.

Виробник: Danko Toys (Україна)
Упаковка: Коробка
Розміри упаковки: 28 x 20 x 4 див.

У разі виникнення додаткових питань — запитуйте, відповім. Можливі додаткові фото, при необхідності.

При недозвоні - передзвонюю.

Надсилаю або по "безпечній угоді" через УкрПошту і НП або за передоплатою на картку. При платежі "післяплатою” передплата на картку у повній вартості . Трігер — нагадування для замовників і покриття пересилання туди і назад. Працюю з УкрПоштою і НП.

Прохання: Перед замовленням напишіть повідомлення через внутрішній чат цього сайту або на Viber та запитайте про наявність товару. Найчастіше товар є поштучно і буває замовлений і в доставці вже, а оголошення висить до того моменту, поки замовник забере посилку.
Так Ви з економите своїх грошей, кілька гривень комісії банку.

Дякую за розуміння!

Подивіться інші мої оголошення - можливо щось Вам буде цікаве!

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize