Всі категорії
Додати товар

Настільна гра викрутайс (ice cool)

499 грн
Опис

ГРА РОКУ В НІМЕЧЧИНІ
Потішна гра для дітей і дорослих. Створена латвійськими розробниками в 2016 році, вона менш ніж за рік завоювала серця багатьох гравців по всьому світу, а в 2017 році заслужено стала лауреатом найпрестижнішого дитячого конкурсу «Гра року» в Німеччині.

ПІНГВІНИ-НЕВАЛЯШКИ
Родзинкою даної гри є фігурки пінгвінів-неваляшек, здатних котитися по неймовірним траєкторіях. Блоки ігрового поля, льодові кімнати, складаються в коробку за принципом матрьошки. Зібравши кімнати, гравці отримують цілу школу з класами, коридорами, спортзалом та їдальнею. А далі починається справжній екшен.

ПЕРЕСЛІДУВАННЯ ТА ЗБІР РИБИ
У кожному раунді один з гравців відіграє роль чергового. Його мета - зловити якомога більше пінгвінів супротивників, торкнувшись їх під час переміщення, після чого забрати перепустку, за яку покладається рибна карта в кінці раунду. Всі інші гравці, само собою, тікають від чергового і намагаються прослизнути у проходи між кімнатами, де висять риби їх кольорів. Подолавши отвір, гравець знімає рибу і отримує спеціальну рибну карту з 3, 2 або 1 переможним очком. Тут є певний елемент везіння, втім, він компенсується тим, що гравець отримує право розіграти дві карти з одиницями заради додаткового ходу. Гра в догонялки йде до тих пір, поки всі гравці не побувають черговими. Потім починається підрахунок очок на картах.

РОЗВИВАЮЧА ГРА НА КЛАЦАННЯ
Це оригінальна гра на клацання, в яку хочеться грати знову і знову. Фігурки пінгвінів запускаються клацанням або поштовхом пальця. Вдаривши пінгвіна по центру, той летить прямо. Ковзкий бічний удар надає обертальний рух, за рахунок чого неваляшка котиться по дузі, і якщо вийде запустити по правильній траєкторії, можна подолати відразу кілька дверних прорізів. І, нарешті, є ще один спосіб, призначений для досвідчених і сильних гравців: якщо вдарити пінгвіна головою об лід, він відскочить і перелетить в інший клас по повітрю.
Вельми проста гра на спритність, що дозволяє розвинути окомір, точність і дрібну моторику. Буде особливо корисна для дітей, хоча і дорослим буде не зайве іноді розім'ятися і пригадати минулі вміння.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
miora85
miora85
Київ
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари