Всі категорії
Додати товар

Фотодрук на магнітих пазлах а4 120 елементів

199 грн
Опис

Фотопазли на магніті - це кілька годин задоволення від процесу складання та нескінченна кількість годин милування результатом. Якщо ви даруєте, наприклад, пазл з улюбленими героями дитині - це розвиває її уяву та сприйняття цілісного. Якщо подарунок адресований колегам - пазл завжди допоможе зайняти справою невелику, але дружню компанію. А портрет коханої людини на пазлі натякне йому, що ви однаково любите кожну її частинку, але найбільше її цілком!

Збирати звичайний пазл - це дуже цікаве заняття не тільки для дитини, але і для дорослих. А складати картинку з дорогим серцю малюнком - це цікавіше подвійно. Для дитини це також буде корисною справою для розвитку логіки та дрібної моторики. Так, ви отримуєте одразу дві одиниці в одному: ексклюзивну гру-головоломку та велику фотографію.

Ви можете замовити пазл із зображенням улюблених дитячих героїв, тварин, барвистої природи, абстракції, з фотографією пам'ятного корпоративу, всієї родини чи коханої людини та багато іншого. Можна додати напис. Це буде унікальний та неповторний подарунок. Згодом зібраний пазл можна наклеїти на поверхню, вставити в рамочку під скло, і ви отримаєте чудову настінну картину.

Особливою популярністю користуються фотопазли у передсвятковий період (перед Новим роком, Різдвом, 8 Березня, Днем закоханих та ін.). Якщо ви хочете, щоб на фото була актуальна святкова тематика, ми можемо запропонувати свої шаблони з відповідним фоном.

Наші фотопазли виходять за допомогою друку-сублімації, яка дає можливість наносити на пазли кольорові малюнки, написи та логотипи високої якості. Спеціальне обладнання прогріває заготівлю, чорнило сублімується, переходить з паперу на потрібну поверхню. Такі зображення відрізняються яскравими фарбами, стійкістю до ультрафіолету та стирання.

Замовте фотопазли не виходячи з дому, залишивши заявку на сайті нашої компанії, і ви отримаєте гарантовані приємні знижки та бонуси. Ми цінуємо кожного клієнта і на найвищому рівні виконаємо свою роботу у найкоротший термін. Ви залишитеся задоволені бездоганною якістю одержаних виробів.

Розмір пазла 20*29 см

Кількість елементів - 120 шт.

Поверхня - глянсова перламутрова

Матеріал - щільний магнітний вініл

Термін виготовлення від 1 робочого дня.

На додаток до пазлів можна замовити атласний мішечок для пазлів розміром 10*15 см, на якому може бути нанесена картинка, яка зображена на пазлі або якийсь напис за Вашим бажанням. Вартість мішечка для пазлів із нанесенням зображення + 50 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари