Всі категорії
Додати товар

Брелок поршень

150 грн
Опис

Для всіх автовласників та просто любителів усього незвичайного! Компактний та легкий брелок у вигляді поршня двигуна. Цей аксесуар виготовлений з цинкового сплаву з хромованою поверхнею. Шатун рухливий завдяки шарнірному з'єднанню. Брелок можна повісити на ключі, також на рюкзак або сумку. Такий автоаксесуар має стильний зовнішній вигляд і невеликі розміри.

Що може бути приємнішим, ніж отримувати подарунки? Тільки дарувати їх! Щодо і без нього, близьким і навіть малознайомим людям. Нехай цей подарунок буде маленьким і зовсім недорогим, для людини буде важливим є сам факт його отримання. До таких подарунків можна віднести брелок - маленька дрібниця, яка здатна підняти настрій і принести певну користь.

Взагалі раніше брелок виконував роль прикраси-амулету, яка кріпилася до кишенькового годинника на кільці або ланцюжку. До ключів їх почали чіпляти набагато пізніше, а сьогодні брелоки прикрашають сумочки, мобільні телефони та навіть центральні дзеркала у машинах. Цей аксесуар із нанесеним на нього фірмовим знаком або логотипом використовують також і в рекламних цілях на різноманітних презентаціях, конференціях та виставках.

Кому дарувати брелок

Дарувати брелоки можна на будь-яке свято. Прекрасним приводом для такого подарунка може стати і новосілля, адже господарям нової квартири обов'язково знадобляться брелоки. Подружжю можна зробити подарунок із парних брелків, які разом становлять одне ціле. На іменини вибирайте брелок з ім'ям, а на день автомобіліста - з логотипом тієї марки автомобіля, яку веде.

Для такого подарунка як брелок та привід не потрібний. Хочете просто підняти настрій людині? Подаруйте йому кумедний брелок і отримайте у відповідь вдячний погляд та посмішку. Бажаєте познайомитися з дівчиною? Подайте їй брелок у вигляді серця або ключика. Власній дитині подаруйте брелок у вигляді маленької м'якої іграшки, і він із задоволенням причепить його на свій шкільний рюкзак.

Одним словом, брелок - це чудовий подарунок, значення якого не особливо важливо, який можна дарувати просто так, ні до чого не зобов'язуючи людину, але даруючи йому моменти радості.

Як вибрати брелок

Дати однозначні рекомендації, як вибрати брелок на подарунок, досить складно. Головне не економити та вибирати якісний товар, який не зламається та не втратить свого товарного вигляду в процесі використання. Адже брелок – це та річ, що призначена для інтенсивного щоденного використання. Не важливо, якої форми, розміру або кольору ви оберете брелок, найголовніше - щоб подарунок був обраний з любов'ю.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
angel20002
angel20002
Хмельницький
67% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?