Всі категорії
Додати товар

Склади квадрат, квадрати нікітіна, методика никитина

600 грн
Опис

Сьогодні тема розвитку дітей, дуже актуальна. Коли починаєш займатися пошуком інструментів, варіантів та форматів-складно знайти працюючий та результативний інструмент та підхід. Один із способів розвитку та залучення дитини став квадрат Нікітіна, який дає можливість створити в сім'ї атмосферу співпраці між батьком і дитиною.

Одним з найцікавіших інструментів, що розвивають-набір Склади квадрат. Перші завдання при освоєнні гри «Склади квадрат» обов'язково повинні бути нескладними, щоб малюк зміг без особливих зусиль впоратися з ними і відчути задоволення від занять та впевненість у своїх силах. Розвиток дитини проходить у форматі гри, де ви можете підказати або допомогти, так і похвалити свого малюка за досягнення. Гра відриває малюка, дає можливість за фактом аналізувати успіхи та перепони, вибудовує довіру між батьком та малюком. Під час гри, малюк навчається фокусуватися, знайомитися та вивчає кольори, фігури. Він вчиться мислити логічно, вибудовуючи квадрат із фігур різної форми.

Ми пропонуємо три рівні складності:
1 рівень – вік 1,5 +
2 рівень 3-4 роки
3 рівень 4-6 років
Ціна вказана за 3 рівня
Відправлення з міста Луцьк

Складаючи квадрати з різнокольорових шматочків різної форми, дитина виконує кілька видів робіт, неоднакових за змістом та ступенем складності, у формі гри.

Бажаємо цікової гри та ефективнго розвитку, вашої малечі

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари