Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Розвивальний килимок fisher-price веселі розваги 3 в 1

1950 грн
Опис

Розвивальний килимок Fisher-Price Веселі розваги 3 в 1
Килимок для повзання Fisher-Price як захоплюючий контрастний ігровий килимок із ігровою аркою, а також світлом і звуком пропонує вашій дитині багато різноманітних варіантів гри!

Усі іграшки легко кріпляться до ігрової дуги за допомогою кільця-гачка. Ваша дитина знову і знову відкриватиме себе в маленькому дзеркалі, їжачкове брязкальце хочеться штовхнути, а засіб для прорізування зубів, що не містить бісфенолу А, допоможе вашій дитині з прорізуванням зубів. Потріскуюча веселка видає цікаві звуки, а мила іграшка-видра відтворює світлові ефекти та музику до 15 хвилин.

Якщо ваша дитина повільно виростає з ігрової арки, ви можете просто зняти її та продовжувати використовувати ковдру як зручний ігровий килимок. Яскраві кольори та високий контраст чорно-білого кольору також сприяють ранньому розвитку зору вашої дитини.

Хапайте, відчувайте, штовхайте, штовхайте, чуйте та дивіться: контрастний ігровий килимок Fisher-Price із милою музичною скринькою у вигляді видри сприятиме багатьом різним способам чуття вашої дитини.

5 іграшок для активного відпочинку кріпляться до ігрової арки
Іграшки для активного відпочинку: дзеркальце, їжачок з м’яким брязкальцем, прорізувач для зубів равлик без бісфенолу А, веселкова іграшка та видра з музикою та світлом
Іграшка видра з до 15 хвилин музикою та світлом
Ігровий килимок можна прати в пральній машині
Розміри ігрового килимка Fisher-Price Friends animal: приблизно Д 76 x Ш 76
Потрібні батарейки: 2x AA (не входять в комплект)
Рекомендований вік: від народження
Розмір пакунку 8 x 58 x 40 см
вага 988грамм
оригінал в упаковці, товар під замовлення , 3-4 дні в Україні, товар під замовлення викупаю під 10% за товар, решта коштів при отриманні Вами по факту

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
452136
452136
Була