Всі категорії
Додати товар

Дерев'яна дитяча розвиваюча іграшка для раннього розвитку ручної роботи на колесиках...

900 грн -3% 880 грн
Опис

Іграшки Монтессорі для 2-4 років Високоякісна дерев’яна іграшка включає 12 кубиків фруктів, 8 морквин, 10 милих черв’яків і п’ятисторонній візок різної форми та конструкції. Іграшка має відшліфовані краї і пофарбована нетоксичною фарбою на водній основі, що задовольняє як потребу дитини у веселому навчанні, так і бажання батьків щодо безпеки та якості.

З цією милою дерев’яною іграшкою на фермі можна грати в тягання редиски, розпізнавання фруктів, підбір форми, з візком, розпізнавання кольорів, ловлення черв'яків з кроликом, зберігання та сортування. Це чудова іграшка для дівчаток і хлопчиків 2–4 років. Різноманітні ігрові методи можуть зробити малюка щасливішим.

Гра «Сортуй фігури» може покращити дрібну моторику для 2-4-річної дитини, а гра "кролик ловить черв’яків" може тренувати координацію рук і очей, барвисті кубики з візерунками фруктів можуть покращити розпізнавання кольору, форми та фруктів.

Запросіть друзів дитини пограти в морквяні ігри, у які дуже весело грати, і ваша дитина годинами гратиме в них, зміцнюючи дружбу між батьками та покращуючи стосунки між батьками та дітьми.

Іграшки Монтессорі з барвистим дизайном є ідеальним подарунком для хлопчиків і дівчаток 2-3-4 років на різні свята.

Матеріал виробу: Дерево

Колір продукту: Як показано на малюнку

Розмір виробу: 21,5*16,2*9 см

Віковий діапазон: 2-4 роки

✅Весело в навчанні
✅Координація рук і очей
✅Логіка мислення
✅Концентрація
✅Розуміння кольору, форми

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
jenny93
jenny93
Супер-продавець
Київ
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?