Всі категорії
Додати товар

Дошка пазл, вкладиш дикі тварини

39 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

55 грн
Опис

стан на фото. Не вистачає однієї тваринки - білочки
Лото з кубиком «Тварини Африки»
У цій іграшці поєднуються 3 розвивайки: вкладиші, пазли, гра лото. Дитина познайомиться з екзотичними тваринами, навчиться розпізнавати їх, зможе скласти пазл та пограти на кмітливість у лото.
Настільна гра-лото Adex розвиває відразу кілька навичок: логіку, увагу, візуальне сприйняття. Все завдяки комплексу 3 міні ігор в одній. Перша – збирання пазла, друга – вивчення нових слів та предметів, що оточують дитину, в асоціації з місцем проживання та третя – безпосереднє традиційне лото з киданням кубика.

На дерев'яній дошці знаходиться пазл, який перед початком гри малюкові треба зібрати. Він є картиною африканського пейзажу з класичним представниками її тваринного світу: мавпою, слоном, жирафом пандою, левом та іншими. У ньому 12 деталей. Крім пазла до комплекту гри входять 11 вкладишів з переліченими тваринами. Спочатку познайомте дитину з ними, можливо, деяких вона вже знає. Поговоріть, де вони живуть, що їдять, якого кольору, які звуки видають. Як тільки зрозумієте, що малюк став орієнтуватися на малюнках вкладишів, кидайте кубик по черзі. Якою гранню впаде, такий і колір випав. Разом знайдіть звірів з відповідним забарвленням, а потім додайте в картину на пазлі.

Стан: Задовільний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
arsveta
arsveta
Супер-продавець
Запоріжжя
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?