Всі категорії
Додати товар

Інтерактивна сумочка кросс-боді цуценя purse pets pupsicle

880 грн
Опис

Подаруйте найсолодші образи з домашніми тваринами Treat Yo Self Purse у стилі кава!

Ці модні сумочки для гурманів Purse Pets (ідеальні подарунки для дівчаток) мають виразні щоки, що світяться, більше 25 захоплюючих звуків і реакцій і реагують на ваші дотики! Treat Yo Self Pupsicle виготовлений із крокреневої штучної шкіри з посипанням, фіолетовими блискучими вухами, очима в стилі поп-арт, синім желейним ремінцем та вертикальною формою через плече. Коли ви знаходитесь поза домом і в дорозі, щічки вашого вихованця-гаманець змінюють колір, і він видаватиме приємні звуки, коли взаємодіє з вами.

Пупсик любить обійматися! Погладьте її по лобі, щоб почути щасливі звуки обіймів і змусити її щоки спалахнути. Якщо ви одночасно тримаєте її лоб і ніс, вона навіть надішле вам повітряний поцілунок!

ще більш цікаві способи гри з вашим вихованцем Pupsicle Treat Yo Self Purse Pet. У чарівному режимі ви можете грати в гру та танцювати під її музику! Попросіть її передбачити ваш настрій за допомогою індикатора настрою. Доторкніться до її чола, щоб почути милі передбачуючі звуки, і її щоки змінять колір:

помаранчевий стане зухвалим,

жовтий - щасливим,

зелений - щасливим і т. д.!

У Rainbow Runway ваша Кішечка гратиме класну музику, натхненну показом мод, і її щоки загоряться всіма кольорами веселки! Покажіть свої речі та потрясіть свій образ на подіумі. Це так весело! З Purse Pets дружба зустрічається із модою! Ця дуже мила сумка ідеально підходить для того, щоб брати її із собою куди завгодно. Гаманці Treat Yo Self Purse Pets не блимають і включають 3 батарейки-таблетки LR44. Щоб отримати більше способів виразити свій стиль, доповніть аксесуар гаманцем Purse Pet (продається окремо)!

Інтерактивні іграшки для дітей Purse Pets - це чудовий подарунок на день народження, Різдво, панчохи або подарунок на будь-яке свято.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари