Всі категорії
Додати товар

Дитяча цифрова камера 20,0 мп hd 1080p ips-екран.

999 грн
Опис

Дитяча цифрова камера 20,0 МП HD 1080P IPS-екран. Обладнана камерою з 2-дюймовим екраном Super IPS, об'єктивом HD з роздільною здатністю 20 мільйонів пікселів, 8-кратним цифровим зумом, 28 рамками та 6 фільтрами, 15 різними вбудованими фотоефектами рамки. Дозвольте дітям відчути задоволення від декількох режимів знімання. Найкращий подарунок для вашої дитини.
Вбудована літій-іонна акумуляторна батарея ємністю 1000 мА·год, повне заряджання дає камері змогу працювати впродовж 2-4 годин, діти можуть отримувати задоволення від фотознімання. Заряджається від USB-кабелю, входить до комплекту.
Портативний м'який силіконовий чохол із захистом від падінь: розмір дитячої камери дуже зручний для дітей, її можна прикріпити за допомогою ремінця (входить до комплекту), щоб повісити на шию. Дитяча камера виготовлена з протиударних матеріалів і має м'який силіконовий корпус у мультяшному стилі, який запобігає падінню та поломці.
Максимум мікровисокошвидкісна карта пам'яті SD (входить до комплекту), яка може зберігати понад 4000 фотографій HD. Крім того, до комплекту постачання ми доставимо вам кардридер, через який ви зможете зчитувати цифровий контент із карти пам'яті на комп'ютері або ноутбуці.
У камері встановлені три ігри-головоломки: штовхальні коробки, жадібні змії та тетрис, щоб стимулювати дитячу творчість і дитячий інтелект.

Е1\1
Дивіться інші оголошення

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари