Всі категорії
Додати товар

Пазл «складання, віднімання»

135 грн

розпродаж до 10 Травень

95 грн
Опис

Дерев'яна рамка-вкладиш у вигляді пазлів, на яких зображені цифри від 1 до 9. Але пазли не такі прості: кожній цифрі відповідає певна кількість намальованих тварин або птахів, які можна просто порахувати або задіяти найпростіші правила віднімання, підсумовування предметів. На картинці є підказки, що потрібно робити з тваринами, пташками тощо.

На основі цього пазла можна розпочинати підготовку дитини до школи. Дуже важливо, щоб навчання проходило у ненав'язливій формі, із залученням цікавих розвиваючих ігор, так дитина швидше засвоїть матеріал і набуде потягу до знань. Дерев'яний пазл складається з 9 частин – 9 циферок із зображеннями тварин та птахів. Кожен елемент містить математичний приклад. Наприклад, на цифрі 1 ми бачимо картинку з 3 мишок та мінус. 2 мишки мінус 1 - виходить 1.
Пазл багатофункціональний. У своїх іграх його можна задіяти як спільне знайомство з цифрами, підрахунок зображених на картинці предметів, рішення прикладів за задумом авторів або по-своєму (наприклад, підрахувати скільки зайців намальовано на елементі 4 і скільки гусей на елементі 5, отримані цифри скласти або відняти) .
Для старших дітей можна ускладнювати завдання і перейти до множення і поділу. Пазл справді здатний стати добрим учителем на довгі роки.
30х22,5х1 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
arsveta
arsveta
Супер-продавець
Запоріжжя
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари