Всі категорії
Додати товар

Дерев'яні кубики англійський алфавіт "english alphabet" 45*45*45 мм kolodatoys 9022

879 грн
Опис

Знання англійської мови в пріоритеті в кожному куточку нашої планети, вона вважається універсальною у всьому світі. Розпочати вивчення англійської найкраще з раннього віку, тоді в дітей краще сприйняття та запам'ятовування.

В наборі 12 кубиків. Кожен кубик виготовлений з дерева найвищої якості і має гладку, приємну на дотик поверхню.

Покриті лляною олією, що збереже дерево від псування та є абсолютно безпечним. Англійські літери на кубик нанесено за допомогою лазерного гравіювання, тому вони не стиратимуться і довго служитимуть.

Дерев’яні кубики з англійським алфавітом легесенькі, ідеального розміру для дитячих рученят. Літери підібрані так, щоб можна було скласти якомога більше слів.

Ці кубики можуть бути корисним ігровим інструментом для дітей, а також чудовою допомогою для навчання англійської мови. Вони допоможуть дітям вивчати літери, розрізняти їх, а також складати слова і навіть фрази. Крім того, з допомогою цих кубиків можна проводити різноманітні гри і вправи, що розвивають мовлення та логічне мислення.

Вони можуть використовуватися як окремо, так і в поєднанні з іншими навчальними матеріалами.

Гра з такими кубиками розвиває:

мову;
увагу;
аналіз;
моторику рук;
посидючість;
зорову пам’ять;
мислення.
Дерев'яні кубики з англійським алфавітом є не лише корисним інструментом для вивчення мови, але й прекрасним доповненням до будь-якого навчального середовища або дитячої кімнати. Їх естетичний вигляд і натуральність матеріалу роблять їх привабливими та безпечними для користування.

Як грати?
Діти від року будуть стукати кубиками з дерева, пробувати ставити кубики один на один, будувати башти, паравозики. Від 3-х років з дитиною можна шукати спершу голосні літери на дерев’яних кубиках, згодом - приголосні. Наприклад, шукаємо літеру “А”. Рахуємо, скільки літер “А” знайшли. Чим старша дитина, тим складнішими стають завдання.

Яка упаковка?
Набір дерев’яних кубиків з англійським алфавітом зберігається у фірмовій коробці з фанери, додатково запаковано в крафтову коробку з картону. Тому сміливо можна брати на подарунок.

Можемо додати листівку з днем народження від вашого імені. Про це повідомте в коментарі до замовлення або менеджера по телефону.

Кількість кубиків у наборі: 12 шт.

Розмір одного кубика: 45*45*45 мм.

Матеріал: дерево (вільха).

Покриття: лляна олія.

Розмір коробки: 195*150*30 мм.
Додаткові характеристики:
Стать: Унісекс
Вік: До 11 років
Матеріал: Дерево
Вид: Алфавіт

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари