Всі категорії
Додати товар

Дерев'яні кубики з цифрами "арифметика" в коробці kolodatoys 9023

879 грн
Опис

Набір “Арифметика” дасть змогу вашій дитині легко, непримусово у формі гри вивчити прості цифри і математичні знаки, а згодом навіть виконувати легенькі математичні приклади на додавання, віднімання, множення, ділення та порівняння більше/менше. За допомогою кубиків з цифрами та дорослих дитина здобуде базові математичні навички, що значно полегшить підготовку до навчання в школі.

Кубики виготовлено з дерева та методом лазерного гравіювання нанесено на кожну сторону кубика (а їх у нього 6) різні цифри та математичні знаки. Гра з такими кубиками сприяє розвитку образного мислення, уваги, логічного мислення та пам’яті.Кожен з кубиків гладесенько відшліфований, із заокругленими гранями. Кубики з цифрами та математичними знаками приємні на дотик, легесенькі та ідеально зручного розміру для дитячих рученят. Покриті лляною олією. Така іграшка прослужить довгі роки.

Цифри і знаки підібрані так, щоб можна було скласти якомога більше прикладів.

Як грати?
Діти від року будуть стукати кубиками з дерева, пробувати ставити кубики один на один, будувати башти, паравозики. Від 3-х років з дитиною можна шукати спершу цифри на дерев’яних кубиках, згодом - математичні знаки. Наприклад, шукаємо цифру “1”. Рахуємо, скільки цифр “1” знайшли. Чим старша дитина, тим складнішими стають завдання.

Яка упаковка?
Набір дерев’яних кубиків з цифрами зберігається у фірмовій коробці з фанери, додатково запаковано в крафтову коробку з картону. Тому сміливо можна брати на подарунок.

Можемо додати листівку з днем народження від вашого імені. Про це повідомте в коментарі до замовлення або менеджера по телефону.

Кількість кубиків у наборі: 12 шт.

Розмір одного кубика: 45*45*45 мм.

Матеріал: дерево (вільха).

Покриття: лляна олія.

Розмір коробки: 195*150*30 мм.
Додаткові характеристики:
Стать: Унісекс
Вік: До 11 років
Матеріал: Дерево
Вид: Цифри

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари