Всі категорії
Додати товар

Boy односторонній іменний бізіборд 35*25 см kolodatoys 3034

1190 грн
Опис

Якщо ви шукаєте ідеальну іграшку для своєї дитини чи на подарунок, то ви обрали саме те, що треба.

Унікальність цього бізіборда полягає в тому, що на ньому буде ім’я саме вашої дитини (чи дитини, якій ви хочете його подарувати). Кольорова гама в блакитно-сірих тонах.

Основна функція бізіборда - це розвиток дрібної моторики весело та невимушено. Дитина в ході гри розвиватиме дрібну моторику, увагу, мислення та вивчатиме кольори, геометричні фігури.

На своїй поверхні бізіборд має такі елементи:
- Панель-сортер з ім’ям дитини. Літери виймаються, тож дитина в ході гри спочатку буде підбирати правильний отвір для літери, а згодом вивчить самі літери та як пишеться її ім’я.
- Дверцята з цифрами та замочком. На дверцятах є гравіювання цифр від 0 до 9. З дитиною можна вчити цифри та навіть придумати код для відкриття дверцят. За дверцятами гравіювання різних геометричних фігур.
- Липучка - для розвитку тактильних відчуттів.
‌ - Застібка, яка часто зустрічається в ремінцях, рюкзаках чи куртках. Допоможе тренувати пальчики.
- Гудзики із резинками. Імітація дії застібання та розстібання гудзиків чудово розвиває пальчикове хапання та дрібну моторику. В майбутньому дитина без проблем справиться з гудзиками на одязі.
- Тапок-шнурівка. Одна з найважливіших навичок - це зав’язувати шнурки. Окрім розвитку пальчиків та мислення, гра зі шнурівкою у вигляді взуття навчить дитину правильно шнурувати та зав’язувати свої кросівки та черевики.

Всі елементи гладенько відшліфовані. Фарбу для елементів використовуємо на водній основі, що відповідає вимогам ДСТУ Безпека іграшок.

Бажане ім’я дитини вказуйте в коментарях до замовлення (4-7 літер).

Бізіборд стане унікальним подарунком до будь-якої події: на дитячу вечірку, день народження, хрестини чи просто, як приємний сюрприз.

Розмір основи бізіборду: 35*25 см.
Матеріал: фанера, пластик.
Фарба: акрилова на водній основі.
Додаткові характеристики:
Стать: Для хлопчиків
Вік: До 4 років
Матеріал: Дерево
Вид: Бизиборды

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для хлопчиків

Схожі товари