Всі категорії
Додати товар

Girl одностороння іменна бізідошка 35*25 см kolodatoys 3035

1190 грн
Опис

Шукаєте корисний, гарний і цікавий подарунок для дівчинки?
Пропонуємо вашій увазі бізіборд.
Бізідошка стане унікальним подарунком до будь-якої події: на дитячу вечірку, день народження, хрестини чи просто, як приємний сюрприз.

Унікальність цього бізіборду полягає в тому, що на ньому буде ім’я саме вашої дитини (чи дитини, якій хочете подарувати бізідошку). Кольорова гама в рожево-фіолетових тонах.

Основна функція бізіборду - це розвиток дрібної моторики весело та невимушено. Дитина в ході гри розвиватиме свої пальчики та вивчатиме кольори, геометричні фігури й інші корисні навички, які знадобляться в реальному житті.

Бізіборд має такі елементи:
- Панель-сортер з ім’ям дитини. Літери виймаються, тому дитина в ході гри спочатку буде підбирати правильний отвір для літери, а згодом вивчить самі літери та як пишеться її ім’я.
- Дверцята з цифрами та замочком. З дитиною можна вчити цифри від 0 до 9 та навіть придумати код для відкриття дверцят. Замочок допоможе розвивати пальчики. За дверцятами намальовані різні геометричні фігури для легкого запам’ятовування.
- Липучка - для розвитку тактильних відчуттів та дрібної моторики.
- Чорна застібка, яка часто зустрічається в ремінцях, рюкзаках чи куртках. Дитина буде тренувати пальчики і розвивати моторику рук.
- Гудзики із резинками. Імітація дії застібання та розстібання гудзиків, чудово розвиває пальчикове хапання та дрібну моторику. В майбутньому дитина без проблем справиться з гудзиками на одязі.
- Тапок-шнурівка. Одна з найважливіших навичок - це зав’язувати шнурки. Окрім розвитку пальчиків та мислення, гра зі шнурівкою у вигляді взуття навчить дитину правильно шнурувати та зав’язувати свої кросівки чи черевики.

Всі елементи гладенько відшліфовані. Фарбу для елементів використовуємо на водній основі, що відповідає вимогам ДСТУ Безпека іграшок.

Бажане ім’я дитини вказуйте в коментарях до замовлення (4-7 літер).

Розмір основи бізіборду: 35*25 см.
Матеріал: фанера, пластик.
Фарба: акрилова на водній основі.
Додаткові характеристики:
Стать: Для дівчаток
Вік: До 4 років
Матеріал: Дерево
Вид: Бізіборди

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для дівчаток