Всі категорії
Додати товар

Розумні кубики для читання(рос)

75 грн

розпродаж до 11 Травень

53 грн
Опис

36 розумних кубиків для читання і математики з зчіпними підставами:

• Зручно складати слова і складати пропозиції, букви повторюються до 6 разів
• Зчеплення кубиків не допускає складання слів з перевернутими літерами
• Математичні задачки наочні і зрозумілі, з елементами гри, вирішуються просто
Читання. На межі кубиків нанесені всі літери і знаки пунктуації. Кубики виконані з зчіпними підставами. Конструкція кубиків автоматично визначає набір слів у суворій відповідності з характером читання зліва направо. Неправильне розташування букв в наборі (перевернуте або в дзеркальному відображенні) автоматично виключається.

Вибраний розмір кубиків розвиває природну чутливість (сенсорика) і моторику пальчиків рук дитини, готує до оволодіння письмом, сприяє правильній вимові звуків. В процесі читання, додатково до створюваних речедвигательному (промовляння вголос) і зорового образів, включається моторний образ набраних із кубиків буквосполучень, здійснюється їх активна синхронізація, зорова пам'ять розвивається.

Математика. На межі кубиків нанесені всі математичні знаки, що вивчаються дітьми до 9 років. Посібник формує навички рахунку, закріплює правила виконання простих математичних дій, а також у доступній для дитини формі виробляє уявлення про довжину відрізків, про числі, площі та обсязі предметів.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
arsveta
arsveta
Супер-продавець
Запоріжжя
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари