Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Гра спортивна корнхол міні (фк "шахтер")

4700 грн
Опис

Урізноманітніть свої ігрові вечори з фірмовим набором корнхол міні ФК "Шахтар". Перетворіть ваші посиденьки в незабутні моменти з нашою ексклюзивною грою корнхоол міні "ФК Шахтер". Пориньте в атмосферу українського футболу з цим преміальним набором, ретельно розробленим у знакових помаранчево-чорних кольорах знаменитої команди "Шахтар". Виготовлена з високоякісної фанери, ця гра в корнхол - більше, ніж просто аксесуар для вечірки, це свято спортивної майстерності та дружби.

Неперевершена якість та дизайн:

Кожен набір включає в себе дві дошки висотою 75 см і шириною 45 см, що забезпечує ідеальну ігрову поверхню для ентузіастів різного віку. Дошки майстерно виготовлені з високоякісної фанери, що забезпечує довговічність і витончену обробку, яка втілює суть гордості "ФК "Шахтар".

Що всередині:

2 фірмові дошки для гри в корнхоол "Шахтар" (75 см х 45 см кожна)
8 мішечків для кидків у командних кольорах
1 сумка для зручного транспортування
Мішечки для кидків преміум-класу:

Вісім мішечків для кидків, продумано виконаних у знакових оранжево-чорних кольорах "Шахтаря", гармонійно доповнюють дошки. Наповнені високоякісними матеріалами, вони забезпечують ідеальну вагу та відчуття, покращуючи ваш ігровий досвід.

Зручність та задоволення:

Ідеальна як для початківців, так і для досвідчених гравців, наша гра в корнхол забезпечує нескінченну розвагу на вечірках, сімейних зустрічах та вечірках з виїздом на природу. Встановіть її на задньому дворі, у вітальні або навіть в офісі для швидкого зняття стресу під час перерви.

Як грати:

Налаштування: Розкладіть дошки і розмістіть їх на відстані
Кидання мішечків: По черзі кидайте мішечки у вирізані отвори на дошках.
Підрахунок очок: Бали нараховуються залежно від того, куди приземляться мішечки.
Танець перемоги: Святкуйте свої перемоги у справжньому "шахтарівському" стилі!
Відчуйте емоції:

Відчуйте хвилювання та радість, коли ви влучно кидаєте мішечок, створюючи незабутні моменти з друзями та родиною. Незалежно від того, чи це дружнє змагання, чи справжній турнір, наш корнхол міні "ФК "Шахтар" дарує радість спільного проведення часу.

Підходить будь-де:

Пориньте в атмосферу "Шахтаря" у вашій квартирі, офісі чи будь-якому іншому приміщенні. Елегантний дизайн легко впишеться у ваш інтер'єр, додаючи до нього нотку спортивного духу.

Неперевершена безпека та якість:

Відпочивайте спокійно, знаючи, що наш набір для гри в корнхол - це не лише джерело нескінченних розваг, але й безпечна іграшка. Високоякісна фанера та бездоганна обробка гарантують безпечну та приємну гру.

Принесіть додому набір корнхол міні "ФК "Шахтар":

Приєднуйтесь до лав задоволених клієнтів, які покращили свої ігрові вечори з нашим преміальним набором для гри в корнхол. Замовляйте зараз і нехай дух "ФК Шахтар" осяє ваші зустрічі!
Додаткові характеристики:
Стать: Унісекс
Матеріал: Дерево
Вид: Настільні ігри

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sopel...
sopelnyk.georgiy
Львів
Був

Схожі товари