Всі категорії
Додати товар

Ігровий набір quercetti play montessori перші години (0624-q)

537 грн
Опис

Ігровий набір Quercetti Play Montessori Перші години (0624-Q) Навчальний ігровий набір серії "Play Montessori" - ПЕРШІ ГОДИНИ познайомить дитину з цифрами, поняттям часу, навчать розуміти, який зараз година. Для кращого розуміння на циферблаті зображено розподіл по хвилинах. Годинники демонструють аналогове час. Для годинникової стрілки і фішок використовується один колір, для хвилинних – інший. На головному циферблаті відображається час в аналоговому форматі, в той час як на картках необхідно вказати час в цифровому форматі. Двусторонние карточки со стирающимся маркером помогут научиться соотносить время на стрелках часов с числовым изображением.
В комплекте инструкция с руководством, как обучать ребенка с помощью набора, используя принципы обучения Марии Монтессори; интересными фактами о часах, времени.
Весь процесс производства игрушек от проектирования до упаковки готовых изделий проходит на фабрике Quercetti в городе Турине (Италия).
В набор входит:

основа,
циферблат,
стрелки,
18 карточек,
24 фишки,
маркер,
инструкция,
аксессуары.
Quercetti. Giocare intelligente! Играй с умом!

Рекомендовано для дітей від 4 років. Тип годинник Країна виробництва Італія Серія Play Montessori Розміри упаковки 21 х 21 х 2 см Виробник Quercetti Підлогу для дівчаток і хлопчиків Модель Play Montessori Перший годинник Матеріал картон, пластик Комплектація аксесуари, інструкція, маркер, 24 фішки, 18 карток, стрілки, циферблат, основа Гарантія, міс 0 Вікова група від 4 років Артикул 0624-Q

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари