Всі категорії
Додати товар

Інтерактивна сумка бананка purse pets сумочка на пояс

880 грн
Опис

ПОЯСНА СУМКА З ПІДСВІТЛЮВАННЯМИ: світлові плями Savannah Spotlight змінюють кольори у вигляді райдужного водоспаду в дорозі! Торкніться її голови, щоб прискорити її зміну кольору, або утримуйте та відпустіть, щоб вибрати колір, який вам підходить!
ПОНАД 30 ЗВУКОВИХ ТА СВІТЛОВИХ ЕФЕКТІВ: іграшки для дівчаток Purse Pets оживають! Savannah Spotlight має кілька світлових ефектів, реагує на дотики, видає зухвалі звуки, передбачає ваш стильовий настрій і багато іншого! Не моргає.
5 НОВИХ ПІСЕНЬ: відкрийте для себе більше музики, ніж будь-який інший гаманець! Її світло оживляється, коли вона грає музику – перемикайтеся між піснями та тримайте її за голову, щоб додати звукові ефекти для неперевершеної танцювальної вечірки Rainbow Rave!
НОСІТЬСЯ ПО-ВАШОМУ: завдяки її красивим деталям і регульованому ремінцю з принтом носіть Savannah Spotlight як сумку через плече, сумку через плече або суперстильну сумку на пояс і робіть враження, де б ви не були!
СТИЛЬНА ІГРАШКА СУМКА ДЛЯ ДІВЧАТОК ВІД 5 РОКІВ І СТАРШЕ: виразіть свій стиль за допомогою інтерактивної сумки Purse Pets, сумки на пояс, брелоків у стилі каваї тощо (кожна іграшка продається окремо)! Savannah Spotlight становить прибл. 3,5 дюйма (В) x 10 дюймів (Ш) x 2,4 (Г). 3 батареї AAA не входять.
Включає: 1 гаманець для домашніх тварин, поясна сумка, 1 інструкція
Покривається Spin Master Care

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари