Всі категорії
Додати товар

Lego friends - рятувальна база в джунглях - 41038 - лего

3150 грн
Опис

Lego Friends - Рятувальна база в джунглях - 41038
===
Веселі подружки Андреа і Стефані дуже люблять піклуватися про тварин! Щоб бути якомога ближче до дикої природи та мати можливість допомогти звіряткам, які потрапили в біду, дівчатка організували справжній штаб рятувальників. Центральне місце в ньому посідає оглядова вежа, організована на дереві. Тут під рожевим навісом є телескоп і мапа, які обов'язково знадобляться дозорцю. Якщо якій-небудь тварині знадобиться допомога, то спуститися зі спостережного пункту можна кількома способами. Можна акуратно сповзти по ліанах на берег озера чи швидко скотитися по ґвинтовій гірці, або скористатися активною лебідкою й натягнутою від неї міцною мотузкою.

Розмір вишки в зібраному вигляді становить 20 х 5 х 5х см.

Поруч з оглядовою вишкою побудований житловий будиночок. Перед його входом горять смолоскипи, а на даху встановлені сонячні батареї. Усередині будиночка є два спальні місця з ліжками та каганцем, кухонний куточок із раковиною і плитою, а також зона їдальні з меблями та посудом.

Розмір будиночка — 9 х 12 х 6 см.

Навпроти будиночка подружок облаштована невелика хатина (6 х 5 х 4 см). В ній є все необхідне для особистої гігієни — туалет, раковина та душ.

У наборі LEGO 41038 Ви знайдете міні-фігурки: Андреа і Стефані, а також тварин, як-от мавпочка, папуга, панда, хамелеон і жаба. Крім того, в наборі є безліч медичних аксесуарів: мобільна медична станція (3 х 3 х 2 см) з термометром, картою хворого, шприцом, ложкою, пляшкою для годування, стетоскопом і уніформою медсестри.
===
ігровий набір був зібраний раз - наразі розібран і чекає на нового господаря))

інструкція в комплекті

торгу - обміну - наложки - повернення - НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари