Всі категорії
Додати товар

Lego super mario фігурки персонажів серія 2 — летун 71386-6

449 грн
Опис

Зробіть гру в LEGO® Super MarioTM ще цікавішою з 10 пакетами з колекційними
персонажами. У кожному пакеті серії 2 є персонаж для збирання з міткою дій,
якого можна додати до стартового набору. Хто це буде — краб-кльошня, колючий
чип-чип, Ніндзик чи Фу? Може бути гумба з парашутом, пара-жук або отруйний
гриб. Або Бімс, Летун чи гумба-скелет? Відкрийте пакет і подивіться!

- Додайте ще більше захопливих та інтерактивних ігор у світ LEGO® Super MarioTM з пакетами «Фігурки персонажів» серії 2 (71386). У кожному пакеті на вас чекає збірний персонаж-сюрприз із міткою дії.
- 10 унікальних іграшкових персонажів LEGO® Super MarioTM для збирання та гри: краб-кльошня, колючий чип-чип, Ніндзик, Фу, гумба з парашутом, пара-жук, отруйний гриб, Бімс, Летун і гумба-скелет.
- Щоб скористатися всіма ігровими можливостями цих фігурок, необхідний стартовий набір «Пригоди разом із Маріо» (71360), що містить фігурку Маріо LEGO®. Коли Маріо LEGO стрибає на цих персонажів, він реагує певним чином.
- Колекційний набір «Фігурки персонажів» стане чудовим подарунком на день народження або інше свято для дітей віком від 6 років і розширить можливості в їхній всесвіт LEGO® Super MarioTM.
- Додайте фігурки до стартового набору, перебудуйте його й об'єднайте з ресурсними наборами LEGO® Super MarioTM, щоб створити нові поодинокі випробування та змагання для гри із сім'єю або друзями.
- У кожному пакованні ви знайдете ілюстрований буклет з інструкціями, завдяки яким діти зможуть зібрати фігурки самостійно.
- У безплатному застосунку LEGO® Super MarioTM ви знайдете інструкції зі збирання, круті інструменти перегляду, щоб збирати було веселіше, і багато іншого. Список сумісних пристроїв на базі ОС Android та iOS ви знайдете на сайті *********************
- Ігрові набори LEGO® Super MarioTM дають змогу оживити улюбленого персонажа всієї родини. Вони підходять для поодинокої або спільної гри та пропонують гравцям безліч творчих завдань із розширення та перебудови моделей.
- Всі елементи LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найвищим галузевим стандартам, тому вони сумісні один з одним і завжди легко та надійно з'єднуються.
- Кубики для збирання й елементи LEGO® тестуються максимально ретельно, щоб переконатися, що вони відповідають найсуворішим стандартам безпеки.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків
Стать:
Унісекс

Схожі товари