Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Соска силіконова philips avent natural, від 3 місяців, 2 шт

220 грн
Опис

Б/в , з футляром, всього 4 шт, ціна за пару

Серія Natural Природний потік підтримує індивідуальний ритм харчування дитини.

Завдяки сосці Natural Природний потік дитина може годуватися у власному ритмі, як за грудного вигодовування, що полегшує поєднання годування грудьми та годування з пляшечки.

Особливості

Соска Natural Природний потік підтримує природний ритм годування дитини, що дозволяє легко поєднувати годування груддю та з пляшечки.
Соска має унікальний J-отвір, з якого молоко подається лише тоді, коли дитина активно п’є.
Природне захоплення. Широка, м’яка та гнучка соска створена так, щоб імітувати форму грудей і відчуття від них, допомагаючи дитині зручно смоктати соску та їсти.
Антикольковий клапан запобігає потраплянню повітря в животик дитини під час годування, щоб допомогти зменшити кольки та відчуття дискомфорту.
Соска із захистом від протікання. Отвір для соски призначений для виділення молока лише під час годування дитини. Тож ви можете забути про розливання молока вдома чи в дорозі. Знайдіть правильний потік рідини.
Кожна дитина харчується по-різному й розвивається у власному темпі. Ми пропонуємо в модельному ряді cocок діапазон швидкостей потоку рідини, щоб ви могли знайти ідеальний для вашої дитини та її віку. Будьте терплячі, поки дитина звикне.
Соски Natural Природний Потік відрізняються від інших сосок із вільним потоком. Як і під час грудного вигодовування, може знадобитися кілька спроб, щоб правильно налаштувати процес годування. Це абсолютно природно.
Просте використання і чищення. Соска легко миється, виготовлена з матеріалу, що не містить бісфенолу-А.

Характеристики
Категорія
Бренд
Серія/Лінійка
Особливість
антиколікові
Форма сосок
круглі
Вік дитини
з 3 місяців
Матеріал виготовлення соски
силіконові
Потік
середній
Виробник
Форма випуску
соска
Країна походження бренду
Нідерланди

Стан: Хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize