Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Стілець для годування бустер infantino usa 3 in 1 в на

3500 грн
Опис

Нові стільці, були куплені в Америці USA 200$/1 стілець. Не користувались. Запаковані, у фірмових коробках. Можна на подарунок. В наявності два- повністю однакові, ідеально для двійнят або близнюків або погодок! Займає дуже мало місця і повністю розбирається. Дуже якісна Американська фірма Infantino.
Ціна одного стільця 3800грн, ціна за два 7000грн. Рекомендую!!!

Стільчик бустер для годування Infantino 3-in-1 - стане вашим незамінним помічником!

Розроблено з урахуванням батьківських обов'язків. Стілець Discovery 3 в 1 від Infantino володіє всіма зручностями повнорозмірного стільчика в компактному дизайні.

Цей дивовижний стілець економить простір, надійно прикріплений до більшості стільців для їдальні з регульованими ременями.

Сучасна мода від Infantino - це стильна і практичний одяг. Мода яскравого кольору ідеально підходить для хлопчика або дівчинки і обов'язково доповнить обстановку більшості будинків.

Infantino розуміє, що речі стають трохи брудними. Вставка лотка і піддон безпечні для миття в посудомийній машині, як і подушки сидіння з пінопласту. Однією з унікальних особливостей сидінь є знімний лоток для іграшок.

М'яке сидіння, 5-точкові ремені безпеки легко знімаються і викидаються в пральну машину.

Дитина зможе користуватися цим кріслом протягом багатьох років, оскільки він легко перетворюється в дитяче сидіння в перші роки життя, видаляючи піднос і верхню опору сидіння.

Infantino 3-в-1 Booster Seat росте разом з дитиною:

1 варіант: використовується у вигляді дитячого крісла для немовлят, який можна прикріпити до звичайного стільця;

2 варіант: використовується у вигляді дитячого сидіння для старших діток, який можна прикріпити до звичайного стільця.

Характеристики:

Знімний столик;
В столику є поглиблення для пляшечок, іграшкова зона;
Передбачені 5-точкові ремені безпеки;
Максимальне навантаження: кг.

Вік: від 4 місяців до 4 років.

Американський бренд Infantino пропонує батькам всіх країн світу якісні, яскраві та сучасні аксесуари для догляду за своїми дітьми, а також цікаві та надзвичайно гарні іграшки. Завдяки відмінним якісним характеристикам, неперевершеному стилю і інноваційним розробкам ця марка має високу популярність.

Інфантіно вважається одним з найстаріших брендів, що випускають товари для дітей та батьків. Компанія була зареєстрована на початку вісімдесятих років XX століття Майклом Зільберштейн. Спочатку творець запропонував американському споживачеві оригінальні і потрібні аксесуари для догляду за малюками будь-якого віку: дитячі велосипеди і коляски, розвиваючі іграшки та творчі набори. Сьогодні бренд розробляє і подає аудиторії більше сотні видів різноманітних товарів, що мають яскравий, оригінальний дизайн, що запам'ятовується.

Також вся продукція виготовляється з високоякісного, безпечного і гіпоалергенного матеріалу - товари проходять обов'язкову сертифікацію в США.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize