Всі категорії
Додати товар

Дитячий сонцезахисний крем spf 45 від top beauty к. 10047

200 грн
Опис

Подбайте про безпечне перебування на сонці і ідеальну засмагу вашого малюка! Сонцезахисний крем з SPF45  - Вам у цьому допоможе. Дитячий сонцезахисний крем SPF 45 захистить від негативного впливу навколишнього середовища та запобігає появі можливих опіків, подразнень та інших проявів.

Крем має натуральний та безпечний склад. В складі містяться мінеральні фільтри : діоксин титану і оксид цинку, а також УФ  фільтр етилгексилметоксициннамат нового покоління , який не дає шкірі малюка  обгоріти, ще більше захищає від  небезпечних випромінювань сонця . 

Крем  наноситься та швидко вбирається, не залишаючи неприємних відчуттів. Спеціальна водостійка формула з фільтрами UVA та UVB гарантує високий рівень захисту навіть під час купання. Екстракти календули , экстракт ромашки , алое-вера пом'якшують, нейтралізують почервоніння, запобігають пересиханню та появі мікротріщин.

Продукт підходить для дітей від 12 міс та дорослих.

Спосіб застосування: за 15-20 хвилин до прийняття сонячних ванн або перед купанням у водоймі рівномірно нанести крем на суху шкіру обличчя та тіла. Періодично оновлювати під час перебування на сонці та після купання.

Виробник: Top Beauty. Україна

Об'єм: 120 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
onlyb...
Onlybest-com-ua
Супер-продавець
Вінниця
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари