Всі категорії
Додати товар

Дитячий шампунь з народження

350 грн
Опис

Мустела Дитячий шампунь - Mustela Gentle Shampoo, 500 мл

Перетворити процес миття голови на кумедну гру допоможе Вам дитячий шампунь Mustela, що утворює легку пухнасту пінку і при цьому зовсім не дратує очі. Створений на базі натуральних надм'яких компонентів, він ретельно, але ніжно очищає дитячі волоски, не пересушуючи шкіру голови і самі волоски. Вимиті Mustela Bebe Baby Shampoo дитячі пасма зовсім не сплутуються і не наелектризуються, що дуже полегшує розчісування маленьких принцес. Варто купити шампунь для дітей Mustela (Мустела) ще й тому, що формула засобу біорозкладається, а це дуже важливо для збереження навколишнього середовища.

Шампунь Mustela Bebe створювався з урахуванням особливостей дитячого організму, під найсуворішим контролем дерматологів та педіатрів, тому його формула гіпоалергенна і дозволяє використовувати засіб з перших днів життя малюків, адже компоненти засобу підібрані так, щоб звести ризик появи алергічних реакцій до мінімуму. Результат миття волосся шампунем Мустела – задоволена дитина і здорове, блискуче, шовковисте волосся з легким приємним ароматом.

Активні інгредієнти:
* плодів аквокадо екстракт – унікальний компонент, джерело вітамінів В, D, F, E, що проникають у шкіру і надає сприятливий вплив на волосся;
*екстракт з квіток аптечної ромашки - найпопулярніший засіб для догляду за волоссям, відомий ще попереднім поколінням, що надає чудовий здоровий блиск волоссю і прискорює їх зростання;
* Пантенол - ніжно обволікає кожну волосину, ущільнюючи поверхню і роблячи волосся більш міцним і еластичним, надаючи їм блиск і зволожуючи.
Наносити дитячий шампунь Мустела на вологе волосся, спінити і добре змивати теплою проточною водою.

Склад: Aqua (Water), Glycerine, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Caprylate, Peg-150 Distearate, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-10, Panthenol, Citric Acid, Potassium Sorbate (Matricaria) Flower Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Caramel.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Продавець
detka29
detka29
Супер-продавець
Херсон
93% виконаних замовлень
Була