Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Подарунковий банний набір мочалок з джуту

550 грн
Опис

До набору входять 4 предмети:

· длинна мочалка для спини (47 на 12 см без ручек)
· мочалка-рукавичка (20 на 15 см)
· кругла мочалка (14-15 см в диаметрі)
· мішечок для мила або маленька мочалка с поролоном (12 на 15 см)

Мочалка ─ один з основних атрибутів для догляду за шкірою обличчя та тіла. Такий звичний і простий предмет виконує кілька завдань. Правильно підібрана мочалка відмінно розганяє кров, вирівнює та оновлює шкіру, стане масажером, замінить скраб, позбавить врослих волосків і допоможе зменшити целюліт.

За останні роки попит на натуральні мочалки значно виріс. Люди все частіше віддають перевагу природним матеріалам, тим більше, що сьогодні існує десяток видів еко-мочалок.

Переваги натуральних мочалок перед синтетичними:
· масажують шкіру, підвищують її тонус
· покращують кровообіг
· очищають пори
· не викликають алергію
· вільно пропускають повітря
· екологічно чисті ─ розкладаються повністю

Користь, яку приносять натуральні мочалки, очевидна. Без додаткових засобів вони омолодять шкіру, наповнять її живими природними компонентами. Вкладені кошти окупляться при правильному догляді та застосуванні.

Джут ─ природне рослинне волокно, яке відрізняється великою міцністю та гігроскопічністю, виробляється з однойменних рослин.

Джутова мочалка сама по собі досить жорстка, її добре використовувати замість скрабу, з запашним милом і м'якими гелями, що очищають. Прискорює циркуляцію крові, робить шкіру м'якою та гладкою.

Не підходить для частого застосування та для тонкої, чутливої шкіри.

Мочалка зроблена вручну и повністю готова до використання ─ достатньо лише дістати її з упаковки, додати натурального мила і приступати до оновлюючих процедур!

Рекомендації догляду: натуральну мочалку з джуту після використання рекомендується добре промити під проточною водою, максимально віджати, не викручуючи, і просушити. Не рекомендується сушити мочалку на батареї, від пересихання вона стане ламкою та жорсткою, а термін служби скоротиться.

Раз на місяць рекомендується запарювати мочалку у дуже гарячій воді на 15-20 хвилин для очищення та дезінфекції. Термін служби мочалки ─ 3-6 місяців
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?