Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Піч kratki koza ab/s/dr/bg 8 квт

62800 грн
Опис

Виробник: Kratki
Тип: Печі
Вид палива: Тверде

Кілька примірників у наявності
Торг

Нинішні печі на дровах для опалення, польського виробника Kratki, надають нам вибір із печей сучасного дизайну або з виглядом класичної буржуйки початку 20 століття, що задовольнить як любителів стилю модерн, так і шанувальників ретро стилю.

Піч-камін Kratki KOZA/AB/S/DR/BG, виготовлена з котлової сталі, високої якості, оздоблення з бетону, виконаного під натуральний камінь – акумулює та тривалий час виділяє тепло.

Піч на дровах Kratki KOZA/AB/S/DR/BG дуже швидко нагрівається, високий коефіцієнт корисної дії - 78 % і потужність – 8 кВт, дозволить обігрівати кімнату, площею – 55-105 м², при малих витратах деревини. Печі вироблені компанією Kratki, є пічками тривалого горіння. Бічні стінки та кришка, зроблені з бетону - під натуральний камінь, а також футерування з TERMOTEC (суміш бетону та шамоту) – зберігають тепло навіть після кількох годин після завершення горіння дров. Корпус печі циліндричної форми, нижні та верхні дверцята, виконані з котельної сталі, яка здатна працювати при високих температурах. За допомогою двох дефлекторів зі сталі та TERMOTEC, які подовжують час проходження димових газів, завдяки чому ефективніше відбирається тепло. Футерування камери згоряння зроблено з TERMOTEC, що забезпечує тривале горіння та збереження тепла. Повітря з вулиці підключається через патрубок, діаметром – 100 мм, який забезпечує його забір зовні будівлі. Для перекриття подачі на патрубку є вбудована дросельна заслінка.
Повітря подається у піч трьома шляхами:
- для горіння палива – знизу;
- для роботи вторинного допалу – через отвори в задній стінці;
- для роботи системи "чисте скло", яка збереже скло від кіптяви та забезпечить його чистоту протягом тривалого часу – зверху на дверцята.
Для зручності подача повітря регулюється одним зручним регулятором. Монтаж печі Kratki KOZA/AB/S/DR/BG – легкий і швидкий, треба лише ізолювати підлогу та прилеглу стінку вогнетривкими матеріалами, та підключити її до димаря. Для підключення димохідної труби в печі є патрубки – зверху або ззаду, діаметром – 150 мм.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари