Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Клумба садова піднята 90х35см - 223 літри

199 грн
Опис

Тип виробу: Інші вироби
Матеріал: Інший матеріал

Кілька примірників у наявності

Характеристики:
Матеріал: Міцний непромокаючий флізелін
Розміри: 90 х 35см - 223 літри

Садова клумба виготовлена ​​з найкращих та екологічно чистих матеріалів, щоб ваші рослини залишалися здоровими та безпечними. Клумба для посадки в саду, в теплиці або в будь-якому іншому місці вашої ділянки, має унікальну здатність насичувати коріння повітрям, підвищуючи здатність рослин створювати сильне здорове коріння. У міру зростання коріння невдовзі досягають стінок клумби, викликаючи повітряне обрізання коренів, що також призводить до природної волокнистої структури коріння. Клумба садова піднята є легкою в установці стійкою до атмосферних впливів клумби, яка не вимагає трудомісткої установки. Позбавтеся викопування, обробітку ґрунту та прополювання традиційних городів. Ідеально підходить для будинків із невеликими дворами або обмеженими територіями.

Переваги:

Поліпшення росту рослин!
Завдяки легкому доступу до кисню та чудовому дренажу наша грядка для посадки в саду дозволяє корінням рослин та корисним бактеріям дихати для покращення загального здоров'я рослин. Вони виглядають здоровішими і служать довше.

Якісний матеріал!
Наші садові грядки виготовлені з міцного непромокаючого флізеліну, який відрізняється високою міцністю. На довгі роки безперервного садівництва. Ніколи не турбуйтеся про тріщини на ваших клумбах.

Просте встановлення!
Просто відкрийте грядку для посадки в саду, додайте будь-який ґрунт на ваш вибір і приступайте до посадки. Це найзручніший спосіб вирощувати овочі, квіти, трави та фрукти.

Характеристики:
Матеріал: Міцний непромокальний флізелін
Розміри: 90 х 35см - 223 літри

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари