Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Скляне кашпо з норвезьким мохом

530 грн
Опис

Оригінальна прикраса інтер'єру — кашпо з норвезьким мохом. Для його виготовлення ми використовували рослини різних кольорів. Натуральне вміст ємності ефектно виглядає, невибаглива у догляді і здатна гармонійно вписати в обстановку житлової кімнати, так і великого торгового залу. Продукція дарує приємні емоції і створює атмосферу затишку та комфорту в приміщенні. Купуючи кашпо у виробника, ви здорово економите. Наші ціни на подібні декоративні вироби — одні з кращих на ринку.
Розмір 26*7*7

Ексклюзивне кашпо з норвезьким мохом від виробника
Кашпо з норвезьким мохом призначене для прикраси інтер'єру. Це декоративний об'єкт, який займає не багато місця, але викликає щирий інтерес.

Для створення кашпо ми використовували стабілізований норвезький мох власного виробництва. Він може мати різні відтінки — від зеленого до червоного.

Стабілізовані рослини не потребують регулярного поливу та сонячному світлі. Догляд за ними полягає в підтримці рівня вологості в кімнаті не нижче 40%.

Продукція має широку сферу використання. Декоративні кашпо зі стабілізованим мохом прикрашають житлові кімнати, офіси, зали ресторанів, кафе і т. д.

Кашпо з норвезьким мохом від GREEN ECCO MOSS здатне стати важливою частиною інтер'єру. Природні матеріали зараз в тренді, і наша продукція користується великою популярністю у дизайнерів і флористів.
У нас ви можете замовити панно на стіну, стабілізований мох, сухоцвіти, стабілізовані рослини. Ми вирізаємо вироби із фанери для вашого декору.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yuzef...
yuzefovich.inna
Київ
Була

Схожі товари