Всі категорії
Додати товар

Садова гойдалка

4000 грн
Опис

Садова гойдалка GardenLine VIP 170*110*153см.  +  дві підставки для напоїв вкомплекті!

Комфортні та надійні садові гойдалки стануть улюбленим місцем для відпочинку всієї Вашої родини. Завдяки особливій конструкції модель гойдалки може витримати навантаження до 220 кг, цього цілком досить для 3 дорослих осіб, або для двох дорослих і двох дітей. Металевий каркас гарантує міцність і тривалий термін слугування садової гойдалки. Для кращої стійкості на ніжках встановлені насадки (заглушки), які не дадуть гойдалці ковзати на різних поверхнях. А наявність захисного тенту з водовідштовхувальної тканини не дасть можливості спекотному сонцю або дощу перешкодити Вашому відпочинку.

Зовнішній вигляд моделі підійде до будь-якого заміського екстер'єру - спеціалісти підібрали оптимальні колірні рішення. У весняно-літній період гойдалки будуть мати гармонійний вигляд на присадибній ділянці або стануть прекрасним доповненням Вашого відпочинку в саду. Чохли сидінь і боковини виготовлені з тканини. На сидінні м'який матрац із тканини, з поролоном усередині.

Гойдалки створені для всіх, хто любить проводити час в саду. Оснащені регульованим козирком, який дозволить Вам захиститися від сонця. 

Чому воно того варте?

Якісна та розкладний конструкція
Регульований козирок
Порошкове покриття
Упакований в міцну картонну коробку
Колір матеріалу: зелений
Сталева конструкція
Товщина профілю конструкції: 38 мм
Товщина поворотного профілю: 25 мм
Товщина поролону подушки сидіння: 5 см
Щільність матеріалу: 140 г / м²
Матеріал гойдалок водонепроникний поліестер
Матеріал сидіння: 600 x 300 D Oxford Джерело: ***********************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Тип:
Гойдалка садова
Продавець
vika20000000
vika20000000
Львів
Була

Схожі товари