Всі категорії
Додати товар

Анкери для ґрунту 4 шт., ґрунтові анкери

1100 грн
Опис

До комплекту входять 4 шт ґрунтових анкерів. Кожен із них має довжину 38 см, товщину 1,2 см і діаметр гвинта 7,5 см. Сумісний зі свердлильним верстатом із гніздом 17 мм.
Весь набір анкерів для заземлення виготовлений із міцної сталі з чорним покриттям зовні, захищає від іржі та корозії. Завдяки посиленій конструкції ґрунтовий анкер можна використовувати багаторазово.
Усередині цього виробу є гайка. Отже, ви можете без проблем обертати й розбирати його. До того ж вам буде легко й безпечно працювати, якщо ви вставляєте анкер у землю за допомогою електродрилі.
Завдяки наземному анкеру його можна використовувати в різних сценаріях: металеві та дерев'яні паркани, собачі будки, навіси для автомобілів, альтанки, туристичні причепи, батути, будиночки, гаражі, невеликі будівлі, парки розваг, дитячі гойдалки, дитячі гірки, навіси, кемпінг, будівельні ліси тощо.
Зручна конструкція: за допомогою бурової машини анкер можна проникнути в землю, наприклад, у тверду глинисту або кам'янистий ґрунт. Все, що вам потрібно зробити, це закріпити анкер на буровій машині та зазначити точку вставки. Потім натисніть кнопку, і якір можна буде швидко вбити в землю.

AZ 4.5
Дивіться інші оголошення

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
natal...
natalia_vinokurova
Супер-продавець
Буча
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари