Всі категорії
Додати товар

Спершу пишіть повідомлення!!! кисневий чудо диво порошок відбілювач полямовивідник

63 грн
Опис

Ціна вказана за 05.кг.
Продаж від 2 кг!!!

Кнопку "Купити "натискайте лише після оплати товару !!!!!
2 кг. -240 грн.
10 кг.- 1100 грн
💥💥💥Чудо-порошок💥💥💥
Або кисневий порошок
Інструкцію теж надсилаю в комплекті з порошком
Рекомендую!!!
Виробник: Туреччина
Є ОПТ!!!

Чудо -порошок
Відправочка зі складу
На Вашу адресу
25 кг мішок
Ціну уточнюйте!
Не розфасований!!!

Інструкція із застосування перкарбонату натрію:
Реакція кисневого відбілювача при контакті з гарячою водою. Тому його потрібно спочатку розбавити окропом, а потім підбирати потрібну температуру застосування, залежно від виду використання.
1). Замочування.
3-4 столові ложки залити 1л окропу, почнеться реакція (шипіння), бажано брати посуд у 3-5 разів більше, тому що може вибігти з ємності.
Поки шипить, білизну не замочувати, хвилин п'ять треба почекати. Оскільки почне утворюватися піна та почне тікати миски.
Можна замочувати в гарячій воді (рушники, постільна білизна, лляні та бавовняні тканини), на кілька годин залишити. Потім можна просто прополоскати руками, або покласти в машину на програму полоскання і віджиму, звичайний порошок можна не додавати.
2). Машинне прання.
Можна використати замість звичайного порошку. У відсік для порошку насипати 5-6 столових ложок для розрахунку до 5 кг білизни. Прати при температурі 60-80 градусів.
3). Виведення плям для звичайних тканин.
3 столові ложки залити 1 л окропу, опустити в гарячий розчин. Залишити на кілька годин. Потім потрібно прополоскати або в машині, або руками.
Якщо залишилися незначні плями, можна на короткому пранні дістати в машині, додавши пару ложок кисневого відбілювача.
4). Виведення плям для тонких тканин.
2-3 ложки залити 1 літром окропу. Остудити до потрібної температури та потім опускати речі. Замочити на кілька годин, потім прополоскати.
5). Чищення килимів та м'яких меблів.
Розвести 4-5 ложок літром окропу, гарячим розчином обробити поверхню. Щоб уникнути білих розлучень, потім просто змити чистою водою.
6). Чищення посуду.
Розвести 4-5 ложок на 1 літр окропу. Розчином можна чистити нагар, наліт, жир, кахельну плитку, фільтри для витяжки. Щодо фільтрів, то їх потрібно замочити на пару годин і перевіряти, щоб сітка не потемніла, коли побачите...

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари