Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Паста для чищення the pink stuff 850гр

395 грн -12% 350 грн
Опис

При використанні пасти для видалення плям "The Pink Stuff" ваші тверді поверхні засяють чистотою і будуть вільні від різних видів забруднень. Цей унікальний засіб ідеально підходить для ретельного догляду за вашим будинком, надаючи поверхням неперевершений блиск.

Благодаря своїй потужній формулі, паста для видалення плям "The Pink Stuff" ідеально підходить для очищення поверхонь в ванній кімнаті та кухні. Ця універсальна паста легко видаляє забруднення зі скла, порцеляни, керамічної плитки, і навіть ржавчину з металевих поверхонь.

Незалежно від того, чи маєте ви справу з твердими забрудненнями, брудом чи залишками їжі, паста "The Pink Stuff" відмінно справляється з цими завданнями. Цей засіб ідеально підходить для чищення посуду, каструль, барбекю, керамічної плитки, скла, раковин, садових меблів, стільниць, кухонних плит та багатьох інших поверхонь у вашому будинку.

Інструкція з використання надзвичайно проста: нанести пасту для видалення плям "The Pink Stuff" на вологу серветку або губку, ретельно протерти забруднену поверхню, а потім ретельно змити чистою водою. Після цього використовуйте чисту суху тканину для полірування. Якщо потрібно очистити руки, нанести пасту на вологі руки, обережно потерти і потім добре змити теплою водою.

За допомогою пасти для видалення плям "The Pink Stuff" ви з легкістю забезпечите чистоту та блиск у вашому будинку.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой