Всі категорії
Додати товар

Отак-от перу кольорове (гель прання) 2000мл

376 грн
Опис

Спеціальна формула засобу дозволяє отримувати відмінний результат навіть при пранні тканин, що вимагають щадних умов прання при низьких температурах від +30 °С до +40°С. Підходить для використання в машинах будь-якого типу і для ручного прання. Дотримуйтесь рекомендацій виробника на ярличках Ваших речей про вид і кількість циклів прання.

Призначений для прання кольорових речей з тканин всіх типів. Спеціальна формула засобу дозволяє отримувати відмінний результат навіть при пранні тканин, що вимагають щадних умов прання при низьких температурах від +30 °С до +40° С. Підходить для використання в машинах будь-якого типу і для ручного прання.

Дотримуйтесь рекомендацій виробника на ярличках Ваших речей про вид і кількість циклів прання.Використання: середньому - 75 мл, при сильному забрудненні- 120 мл на 5 кг білизни; Засіб розрахований на 27 циклів прання(при мінімальному забрудненні 2000 / 50 мл - 40 циклів прання)

Склад: вода; 5-15%: аніонні ПАР, неіоногенні ПАР; менше 5%:, комплексоутворювач, барвник. Дата виготовлення: зазначена на упаковці. Номер партії відповідає даті виготовлення.

Зберігання: Зберігати у сухому, захищеному від дії сонячних променів місці, при температурі від 0° С до + 30° С, окремо від харчових продуктів та в місцях недоступних для дітей. У разі замерзання при розморожуванні гель повністю відновлює свій зовнішній вигляд та властивості. Запобіжні заходи: Уникати ковтання та контакту з очима. У разі потрапляння засобу в очі – промити їх проточною водою та, за потреби, звернутися до лікаря.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари