Всі категорії
Додати товар

Подушка ароматизована для сну декоративна із натуральними сушеними квітами лаванди...

334 грн
Опис

Дані неймовірні подушечки з лавандовими квітами всередині забезпечать Вам спокійний, глибокий, приємний сон завдяки аромату, що йде від них. Достатньо покласти її під основну подушку, просто в ліжко або поруч з подушкою для сну. Нею можуть користуватися і діти. Подушечка ексклюзивна, зроблена вручну Hand made в Україні.

Також її можна покласти в шафу, або місце, де знаходиться одяг для запобігання молі, адже всім відомо, що лавандовий запах ці комахи дуже не люблять.

Лавандова подушечка - відмінний подарунок для своїх рідних, близьких, як елемент декору або для покращення сну.

Лаванда, яку використовували у цій подушці, вирощувалась в Україні. Є на західній Україні село Уїздці Рівненського району, де є ціле поле цієї красивої рослини. Лаванда вирощена Горак Тамарою на екологічно чистій ділянці без використання хімічних добрив та засобів захисту рослин. В інтернеті є безліч інформації про її діяльність.

Лаванда для подушки готувалася в цьому ж населеному пункті на власному новому сучасному обладнанні. Відкривши упаковку, Ви відразу зрозумієте, що тут був використаний чистий продукт за дуже приємним, розслаблюючим ароматом.

Нижче прикладаємо реальні фото з лавандових полів, де вирощується лаванда, з якої і була виготовлена ця прекрасна подушечка. Зробіть правильний вибір та остерігайтеся неякісної продукції від недобросовісних продавців.

Характеристики:
Країна виробник: Україна

Hand made виріб.

Розміри: 30х30х3 см

Матеріал чохла: бязь

Наповнювач: холофайбер

Вид рослини, використаної у наповнювачі: Лаванда Остролистая

Зменшує головний біль

Сприяє міцному здоровому сну

Має заспокійливий ефект.

Підходить як елемент декору, так більш практичних занять.

Комплектація:
- Подушка з ароматом лаванди

- Поліетиленовий прозорий пакет.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize