Всі категорії
Додати товар

Дерев'яний столик підставка для ноутбука з дерева «laptop idesk» ew-19

3430 грн
Опис

Аксесуар «Laptop iDesk»

Ми розробили для Вас неймовірно зручний і практичний деск для ноутбука нового покоління - і назвали його Laptop iDesk.

Максимально продумана конструкція, унікальний дизайн, висока якість виконання роботи, незалежно регульовані по довжині ніжки та регульований рівень нахилу верхньої поверхні органайзера (наявний спеціальний стоппер для зручності роботи в такому положенні) дають Вам можливість працювати з ноутбуком в ліжку.

Ідеально підходить для ноутбука середніх розмірів (не більше 16 дюймів в діагоналі); паз для смартфона товщиною від 6 мм до 10.5 мм, довжиною 140 мм; паз для планшета товщиною від 6 мм до 10 мм, довжиною не більше 325 мм.

Розмір:

в зібраному вигляді - 540x300x220 мм,
в розібраному - 540x300x45 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари