Всі категорії
Додати товар

Дерев'яна підставка столик для ноутбука «деск для ноутбука»

1585 грн
Опис

Аксесуар «Деск для ноутбука»

Цей аксесуар - неймовірно незамінна штука, якщо Ви залишаєте звичний і зручний робочий стіл, а особливо - якщо переміщується в ліжечко. Тепер не треба буде шукати рівну поверхню для мишки або класти ноутбук на ноги або коліна - для цього є відмінна підставка. На ній знайдеться місце для планшета, ноутбука, смартфона і звичайно ж мишки. Зручний килимок, правильні розміри та приємні тактильні відчуття подарують Вам круті емоції від роботи з цим органайзером. І, що найголовніше, робота буде просуватися швидше і якісніше!

Ідеально підходить для ноутбука середніх розмірів (не більше 16 дюймів в діагоналі); паз для смартфона товщиною від 6 мм до 10.5 мм, довжиною 120 мм; паз для планшета товщиною від 6 мм до 10 мм, довжиною - 325 мм.

Розмір:

540x270x15 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари