Всі категорії
Додати товар

Дерев'яна гральна підставка для ноутбука «hover»

2660 грн
Опис

Гральна підставка для ноутбука «Hover»

Представляємо Вашій увазі унікальний GamePad для справжніх геймерів. З одного боку - він має всі характеристиками, якими володіють і стандартні підставки для ноутбука від компанії EcoWalnut. З іншого боку, завдяки збільшеному килимку для мишки і розміру самого виробу даний органайзер дуже зручний для любителів активних ігор і різких рухів. Ви сміливо можете грати годинами в найбільш агресивні ігри, де простір для мишки - ключова необхідність. Під час гри у Вас повна свобода дій, а футуристична форма підставки ідеально підходить для любителів віртуальної реальності. Паз підходить для пристроїв товщиною від 6 мм до 11 мм.

Розмір виробу:

Hover M - 635х339х16 мм (13-15 дюймів), довжина паза для гаджета - 180 мм.
Hover L - 725х384х16 мм (15-17 дюймів), довжина паза для гаджета - 220 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена фанера, шпонована дубом, натуральні масла. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари