Всі категорії
Додати товар

Чоловічий органайзер-підставка на робочий стіл для гаджетів "чоловічий органайзер"

1510 грн
Опис

Аксесуар «Чоловічий органайзер»

Зручний органайзер з деревини натурального волоського горіха для Ваших повсякденних речей буде відмінно виглядати як на робочому столі, так і в домашній атмосфері. Це може бути смартфон, планшет, портмоне, окуляри, ключі, годинник, флешки або ручки - тепер Ви завжди будете впевнені, що знаєте, де знаходяться всі Ваші аксесуари.

Даний органайзер - відмінний подарунок для друзів, рідних і колег будь-якого віку! Висока якість виробу, продуманий функціонал і стильний дизайн приємно вразить кожного, кому він дістанеться. А виконання з екологічно чистих матеріалів завжди буде в тренді! У відділі для гаманця/окулярів/ключів під годинником може бути вклеєний фетр чорного кольору. В нашому асортименті є також версія даного аксесуара для годинників Samsung Galaxy та Apple iWatch.

Ідеально підходить для пристроїв товщиною до 17 мм, висотою до 200 мм, шириною до 100 мм.

Розмір:

327х150х250 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравіювати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари